1

Konsultation

Genom att kombinera färg, form och funktion skapar vi en harmonisk helhet i hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett behov hjälper vi er med måttanpassade gardiner och solskyddslösningar som passar ditt hem eller företag.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt idag!

Tillbaka

Advisera

2019 - 2020

Ally 02 Pewter

Material: Blackout Upphägning: Veckband

Ally 05 Dove

Material: Blackout Upphägning: Wave

Om Advisera

Advisera hjälper företag att konkurrensutsätta sina villkor inom Företagstelefoni, Företagslån och Företagsförsäkringar. Advisera gör en fullständig analys kring företagets behov och presenterar därefter enkla lösningar som gör att verksamheten sparar såväl tid som pengar. Under 2020 expanderade Advisera och flyttade in till sitt nya huvudkontor i Västra Hamnen, Malmö.

Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till transparenta gardiner och tunna voiler. Gardinex har levererat gardiner till samtliga mötesrum och lobby i Adviseras kontor.

Kostnadsfri konsultation

Behöver Ni hjälp med att inreda era fönster och rum? Hör av Er till oss på Gardinex. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer med målsättning att hitta måttanpassade helhetslösningar för just Era behov.

Boka konsultation