1

Konsultation

Genom att kombinera färg, form och funktion skapar vi en harmonisk helhet i hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett behov hjälper vi er med måttanpassade gardiner och solskyddslösningar som passar ditt hem eller företag.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt idag!

Tillbaka

Marie Antoinette

2019 - 2020

Ally 02 Pewter

Material: Blackout Upphägning: Veckband

Ally 05 Dove

Material: Blackout Upphägning: Wave

Om Marie Antoinette

Marie Antoinette är en ny restaurang i Malmö med fokus på umgänge, spännande små- och mellanrätter som man kan dela eller äta själv. En tolkning på tapas där mat från världens alla hörn kan ta plats i deras kreativa och säsongsbetonade kök. Marie Antoinette har en unik miljö och inredning som inte är någon annan lik. Gardinex blev ett självklart val för Marie Antoinette att involvera tidigt inom inredningsprocessen. Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till mörkläggande gardiner i sammet. Gardinex har levererat gardiner till såväl restaurangens barer, lounge och samtliga utrymmen.

Kostnadsfri konsultation

Behöver Ni hjälp med att inreda era fönster och rum? Hör av Er till oss på Gardinex. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer med målsättning att hitta måttanpassade helhetslösningar för just Era behov.

Boka konsultation