1

Konsultation

Genom att kombinera färg, form och funktion skapar vi en harmonisk helhet i hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett behov hjälper vi er med måttanpassade gardiner och solskyddslösningar som passar ditt hem eller företag.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt idag!

Tillbaka

Peab

2019 - 2020

Ally 02 Pewter

Material: Blackout Upphägning: Veckband

Ally 05 Dove

Material: Blackout Upphägning: Wave

Om Peab

I sextio år har Peab bidragit till samhällsbygget. Det som 1950 började med två mycket unga bröder, Mats och Erik Paulsson, och en traktor är idag Sveriges största, och ett av nordens ledande, bygg- och anläggningsföretag.   Under 2020 samlade Peab sina kontor i Öresundsregionen och bygger ett nytt Peab center i södra Hyllie i Malmö. Kontoren placeras i den första etappen av totalt fem hus som planeras i projektet The Gate. Det är Peab Fastighetsutveckling som utvecklar projektet via dotterbolaget Annehem. Den första byggnaden omfattar cirka 6 600 kvadratmeter kontorslokaler. Dessa kontorslokaler behövde givetvis inredas med gardiner. Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till transparenta gardiner. Gardinex har levererat gardiner till samtliga mötesrum, kontorslokaler, reception och lobby i Peab center. Inflyttning skedde under första kvartalet 2020.

Kostnadsfri konsultation

Behöver Ni hjälp med att inreda era fönster och rum? Hör av Er till oss på Gardinex. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer med målsättning att hitta måttanpassade helhetslösningar för just Era behov.

Boka konsultation