1

Konsultation

Genom att kombinera färg, form och funktion skapar vi en harmonisk helhet i hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett behov hjälper vi er med måttanpassade gardiner och solskyddslösningar som passar ditt hem eller företag.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt idag!

Tillbaka

Våningen & Villan

2019 - 2020

Ally 02 Pewter

Material: Blackout Upphägning: Veckband

Ally 05 Dove

Material: Blackout Upphägning: Wave

Om Våningen & Villan

Våningen & Villan grundades 1998 och har idag kontor spridda över stora delar av landet. En otrolig viktig grundsten för företaget är ett starkt varumärke där man vill se till att medarbetare har en stimulerande arbetsplats. Samt kontor där kunder givetvis också ska trivas. Därför kändes det extra viktigt att anlita Gardinex för att skapa lyxiga och ombonade miljöer med gardiner. Gardinex roll i projektet har varit att tillsammans med inredare och arkitekten ta fram textilier till mörkläggande gardiner samt tunna voiler. Gardinex har levererat gardiner till Våningen & Villans samtliga mötesrum i Malmö.

Kostnadsfri konsultation

Behöver Ni hjälp med att inreda era fönster och rum? Hör av Er till oss på Gardinex. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer med målsättning att hitta måttanpassade helhetslösningar för just Era behov.

Boka konsultation