1

Konsultation

Genom att kombinera färg, form och funktion skapar vi en harmonisk helhet i hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett behov hjälper vi er med måttanpassade gardiner och solskyddslösningar som passar ditt hem eller företag.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt idag!

Tillbaka

Beställ gardiner online | Sammet, mörkläggning, linnetyg och mycket mer

Måttanpassade gardiner för alla rum och hem

Beställ gardiner online | Steg 1: välj tyg

Gardiner är en vacker lösning som både kan vara estetiskt samt funktionellt. Variera funktionalitet beroende på om du vill mörklägga eller önskar insynsskydda. Skapa ett rum att trivas i med enkla medel och förändra känslan i rummet på ett ögonblick med ett par gardiner. Ett hem ska kännas som ett hem. Personligt, hemtrevligt och modernt. Utifrån rummets förutsättningar inreder vi hemmet som du alltid vill vara i och dina vänner aldrig vill lämna. Vi hjälper er att få en ombonad känsla. Ett invant rum kommer plötsligt att kännas nytt igen!

Tunn hotellgardin

Blackout

Sammet

Linne

Dimout

Kostnadsfri Konsultation

Behöver Ni hjälp med att inreda era fönster och rum? Hör av Er till oss på Gardinex. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer med målsättning att hitta måttanpassade helhetslösningar för just Era behov..

Boka konsultation
< Tillbaka

blackout-gardiner mörklägger till 100%. Blackout-gardiner är alltid lite stelare i kvaliteten vilket gör att man inte får samma mjuka fall som med vanliga mörkläggningsgardiner. Trots den stelare kvaliteten så fungerar blackout-tyger utmärkt som gardinlängder, men om du söker den där mjuka och textila känslan i gardinerna så komplettera gärna med en annan gardin som kan hänga framför black-out-tyget.

Steg 2: Välj färg

Pris:

Nästa steg

Material

Färg

Upphägning

pris