1

Konsultation

Genom att kombinera färg, form och funktion skapar vi en harmonisk helhet i hemmet och på arbetsplatsen. Oavsett behov hjälper vi er med måttanpassade gardiner och solskyddslösningar som passar ditt hem eller företag.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? Ta kontakt idag!

Tillbaka

Måttanpassade gardiner online | Kostnadsfria hembesök i Malmö, Köpenhamn, Göteborg & Stockholm

Vem är vi?

Story / Brand

Gardinex Interior startades år 2008 med målsättningen att erbjuda marknadens mest attraktiva och stilfulla fönsterinredning för hem och företag. I över 12 år har Gardinex Interior levererat inredningslösningar med fokus på snygg design till större företag, stora hotellkedjor, privatpersoner och samarbetar idag med ett flertal inredningsbyråer. Gadinex Interior ska vara det självklara valet när det gäller fönsterinredning för den design- och kvalitetsmedvetna kunden. Vi ska erbjuda den bästa totalupplevelsen för våra kunder genom att främst arbeta med vår erfarenhet och proffesionalism.

Fösäljning

sales@gardinex.se 010-2040804

Faktura

invoice@gardinex.se 010-2040804

Order

momme@gardinex.se 010-2040804

Montering

montering@gardinex.se 010-2040804

Kostnadsfri Konsultation

Behöver Ni hjälp med att inreda era fönster och rum? Hör av Er till oss på Gardinex. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer med målsättning att hitta måttanpassade helhetslösningar för just Era behov.

Boka Konsultation

Inspireras av våra case